Vergeet Niet Wie Je Bent

///Vergeet Niet Wie Je Bent

Vergeet Niet Wie Je Bent

Eerst wil ik al de leden van Blue Soul Earth bedanken, en ook onze nieuwe leden verwelkomen in onze spirituele familie. Zonder jullie zou niets van het spirituele werk en het channelen dat Renee en ik samen doen als een team mogelijk zijn.

Er is de laatste tijd veel heisa geweest rondom van spirituele leraren, genezers, en meesters, die hun weg verliezen omwille van invloeden van buitenaf. Ik voel me niet verplicht om te vermelden wie ze zijn of wat de invloeden van buitenaf zijn. Ik ben er zeker van dat jullie het al weten. Laten we ook niet oordelen over anderen wanneer de spirituele wegen die ze in dit leven hebben gekozen, afgeweken zijn. Elke ziel  beoordeelt de ziel.

In plaats van ons te concentreren op wat we niet willen in ons leven en dat wat we niet zijn,  laten we ons in plaats daarvan concentreren op wat we in ons leven hebben en wie we zijn, en wie we worden tijdens onze spirituele reizen. Laten we ons allemaal concentreren op “de lijm die het multi-versum verbindt” en die lijm is LIEFDE. Als er maar één standvastigheid is in het energie-versum, dan is die standvastigheid  LIEFDE.  En die LIEFDE komt rechtstreeks van de Bron en wie is de Bron, maar dit ZIJN WIJ.

“Onthoud wie je bent” in dit universum omdat het zo gemakkelijk is om dat te vergeten en verdwaald te raken. Ons “ego” heeft een manier om ons te vertellen dat we niet van de Bron zijn, dat we niet van Licht zijn en daarvan gescheiden zijn, maar onze zielen of hogere” zelven”  herinneren ons er anders aan.

Ik zeg jullie vaak allemaal om zoveel mogelijk spirituele genezers, leraren, goeroes en meesters te gaan verkennen en zoveel mogelijk van elk van hen te leren. Voel met je hart en intuïtie wat bij jou resoneert en wat niet resoneert.

Als je met je hart luistert en vertrouwt op je intuïtie, dan zal je “ego” langzaam verdwijnen naarmate je hogere lichtwezens wordt in dit leven. We zijn hier in dit aardse rijk om “wakker te worden” en om degenen die verlichting zoeken te helpen om ook wakker te worden en om anderen te helpen op hun spirituele pad. Zoals we anderen genezen, genezen we onszelf.

Een echte spirituele leraar en onze spirituele gidsen zullen je NOOIT het pad vertellen dat je moet volgen, maar zullen eerder een richting tonen die je ziel in dit leven wenst te volgen om weer wakker te worden. Als we de sleutels tot het universum willen, dan moeten we ze verdienen, want ze zullen ons niet gratis worden gegeven.

Ook, in de spirituele rijken is er geen boven of beneden, goed of slecht, hier of daar, snel of langzaam, er is alleen IS. En laat je alsjeblieft niet voor de gek houden door diegenen die je misschien vertellen dat ze het ware pad naar verlossing hebben of dat ze alle antwoorden hebben die je zoekt, want als ze dat doen, zou je BS-meter luid en duidelijk toeters en bellen moeten laten klinken.

Bovendien is er geen enkel mens op deze planeet die de mensheid zal redden en hen uit hun sluimer zal wekken. Er is nooit geweest, er is NIET nu en er zal nooit zijn, omdat we de Bron zijn en we het universele bewustzijn zijn.

We moeten stoppen met het zoeken naar de redding van de ziel buiten onszelf, en het eerst binnenin vinden. Zodra we ons realiseren dat we alle antwoorden in ons eigen unieke zelf als ziel hebben, zullen we ons gaan verbinden met ons hogere zelf en hopelijk met al onze spirituele gidsen die ons zo wanhopig willen helpen.

Onthoud wie je bent in dit leven. Alleen jij kunt beslissen waar je wilt resoneren? Onthoud ook dat waar we onze focus ook plaatsen, onze aandacht en onze intenties zijn waar we zullen resoneren. We zijn wat we denken en onze hersenen kennen het verschil niet.

Mijn lieve vrienden, voor altijd

Wees van liefde, wees van licht, wees dankbaar, wees vriendelijk en vooral nederig. “Geef aan anderen …” en je raakt nooit meer de weg kwijt of verdwaalt nog een keer voor het “ego”.

Liefde, vrede, knuffels en virtuele kussen voor iedereen.

 

 

 

 

 

 

 

By |2020-12-16T20:53:45+00:00December 16th, 2020|Dutch|Comments Off on Vergeet Niet Wie Je Bent

About the Author:

Renee Blodgett is the co-founder of Blue Soul Earth, Blue Soul Circles and Blue Soul Travel. She leads Blue Soul Circles with her twin flame Anthony Compagnone to bring the Spiritual Realm’s wisdom and messages to those on their life path. She is passionate about igniting global consciousness, helping those on their life path and awakening others to their true potential. Most at home in nature, with gemstones and crystals and with her Canon 7D on her arm, she is an avid traveler, writer and photographer. Renee’s 25 years of marketing and communications as founder of Magic Sauce Media are now directed to helping individuals and consciousness-based businesses who lead with purpose and heart. Renee is also founder of We Blog the World, an online magazine dedicated to Transformative Travel. She has been ranked as a top digital media influencer by both Forbes & the United Nations, has published five photo books and is also co-curator of TEDxBerkeley, one of the largest TEDx events in the country.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!